diumenge, 2 de març del 2008

Suzanne Davit

Suzanne Davit
Fins al dia 10 de Març podeu visitar la exposició "Suzanne Davit, una il·lustradora a l'institut botànic" al centre Cultural les Corts, c/Dolors Masferrer Bosch, 33.

"Suzanne Davit va néixer a París el 1897, però el 1917 ja s'instal·lava a la nostra ciutat on va trobar l'ambient i el suport necessari per tirar endavant les seves passions: la natura i la il·lustració. No devia ser fàcil: fugint de la Primera Guerra Mundial, va passar una guerra civil i dues dictadures, era dona i volia introduir-se en dos móns masculins com el de l'art i la ciència. Però no va ser un impediment. Els cercles artístics li van respondre, va trobar el seu lloc en algunes entitats com l'Agrupació d'Aquarel·listes de Catalunya on va exposar durant tota la seva vida, i els científics van incorporar-la en les seves reunions, algunes publicacions i, en el cas de l'Institut Botànic de Barcelona, en la seva nòmina de treballadors."
més informació: http://www.omniscellula.net

2 comentaris:

Sr.Plástiko ha dit...

Hola Enric, me encantan tus retratos de Jazzistas famosos. Sin duda estas hecho un maquina ya del color. Gracias por pasar a saludar por mi blog, a ver si un día montamos una expo sobre música tio.

Ra ha dit...

Preciosa exposición !!!

Yo también la recomiendo