dimecres, 23 d’abril del 2008

Mort

Enric Boix
Aprofito per anunciar l'obertura d'un nou apartat a la meva web (www.amidrinestudio.com), fotografia i retoc fotogràfic, on de moment he inclòs unes poques fotografies però que s'anirà ampliant paulatinament.

dissabte, 19 d’abril del 2008

Poble-sec

Enric Boix
Arriben festes majors i per tant concursos de cartells i premis en metàlic! Aquesta il·lustració l'he creat per la proposta de cartell de la festa major del poble-sec (el resultat final és força diferent). A veure com va.

Esboços


Enric Boix

Uns esboços fets al tren fa unes setmanes. Després de visitar el saló del còmic de Barcelona estic motivadíssim i alhora veig que falta molt encara. Com més s'aprèn més falta per aprendre.
Salut!

dimarts, 15 d’abril del 2008

Identitat Corporativa

Enric Boix

Tinc el orgull de presentar-vos la identitat corporativa "definitiva" (fins la següent) de la pàgina web. Al final he decidit prescindir de imatge i centrar-me en una tipografia que sigui representativa. Pot funcionar tan amb el color com sobre fons blanc.
Aviat començarem a repartir tarjetes per tothom.

dissabte, 5 d’abril del 2008

Xapes - Amigurumis

Enric Boix
Uns dissenys de personatges i unes xapes que he fet per promocionar un blog.

link

dimecres, 2 d’abril del 2008

Lo Que el Viento Trae - Exposició

Jaime Martín

"Ya tenemos fecha para la exposición de "Lo Que El Viento Trae", en Escola Joso (c/ Violant d’Hungria, 69. Barcelona): jueves 3 de Abril, a las 19:00h. La exposición es pequeña, pero creo que ilustra bien el proceso de trabajo. Podréis picotear y beber algo y si pilláis una trompa y os da por comprar algún ejemplar podréis hacerlo allí mismo (con dibujo de rudo aldeano incluido).
Allí nos vemos."

http://blog.jaimemartin.info/